Advies over gedrag

Vraag advies bij ongewenst gedrag van je hond en vergroot het wel-zijn van jullie allebei met een actieplan of training op maat. Advies&Training is een goede keuze voor je puberhond die even ‘de weg kwijt’ is. We zetten samen zijn gedrag op een rijtje en stellen een trainingsplan op. Het advies is altijd maatwerk. We trainen daarna in je eigen wijk of park bij jou in de buurt.

Met Gedragstherapie voor honden zoeken we naar een passende oplossing om angst, agressie of verlatingsangst te verhelpen. Vaak spelen er verschillende factoren mee bij dit gedrag. Op basis van de achterliggende motivatie(s) stel ik een actieplan voor. Het plan bevat praktisch advies, tips en oefeningen op maat die je zelfstandig kan uitvoeren of met mijn begeleiding. Ik zoek daarbij altijd naar een oplossing die past bij de hond én de eigenaar. Geen enkele hond is immers hetzelfde.

Een basis-gehoorzaamheid, management van de omgeving, een goede relatie tussen hond en eigenaar, de basisbehoeften van je hond op orde en een uitlaatklep voor energie, zijn mijn uitgangspunten. Met aandacht voor zijn gedrag en wel-zijn kan je hem een nóg beter hondenleven bieden.

Vergoeding gedragsconsult is mogelijk.
Het gedragsconsult kan vergoed worden. Ik ben lid van de branchevereniging NVGH (1327) en geaccrediteerd via Dibevo-Dierbaar (Certipet 012/2014). Check de polisvoorwaarden van je huisdierverzekering.

bruine hond kijkt met gefronste wenkbrauwen in de camera

Gedragsadvies voor elke hond en elke situatie