Overleg gratis 15 minuten

Heb je hulp nodig bij de training of opvoeding van je hond? Vertoont je hond gedrag dat je wil bijsturen? dogNL biedt puppy coaching thuis, 1:1 training op het veld, advies over gedrag en online trainingen.

Overleg gratis welke cursus of welk traject gedragstherapie het beste bij jouw vraag past. Ik help je graag.

Janette met jagershoed op is in het bos voor een jachttraining met haar hond Hazel

Trainer Janette Haring

Een leven zonder hond kan ik me niet meer voorstellen. Ik ben Janette Haring en heb met mijn jarenlange ervaring al heel veel eigenaren kunnen helpen bij het opvoeden en trainen van hun hond.

Het begon allemaal met Bijke, mijn Friese Stabij. Met haar heb ik de hondenwereld ontdekt; basistraining, puppy perikelen, de jachtsport, behendigheid, praktijkspeuren, breitensport, activiteiten organiseren voor de vereniging, lesgeven op de basisschool, en nog veel meer. Bijke was echt een verrijking in mijn leven.

Het leren over gedrag vind ik geweldig. Dan kan je pas écht van je hond genieten. Ruimte geven waar het kan, luisteren als het nodig is, maar vooral samen-werken. Daar geniet ik enorm van. Mijn doel is om jou ook te helpen waar dat nodig is, zodat ook jouw hond een fijn hondenleven heeft. Fysiek en mentaal in balans, en dan natuurlijk genieten van elkaar.

janette bijke caia