dogNL Online

Met de dogNL Online cursussen train je op een moment dat het jou uitkomt. Informatie, advies, instructie met duidelijke foto’s en video’s speciaal samengesteld voor jou en je hond. Na aankoop heb je 12 maanden toegang. Combineren met privé training thuis is goed mogelijk, vooral de online cursus Apporteren kan je leren is een mooie aanvulling op training op het veld.

Het Puppy Welkom Online programma is perfect voor de Voorbereiding, Opvoeding en Training van je nieuwe pup. De online cursussen zijn geschikt voor iedereen. De lessen zijn stapsgewijs opgebouwd, helder en duidelijk. Iedere oefening heeft een video met uitleg. Vaak doet een van de kinderen de oefening voor. Gewoon thuis. De video’s maken het nóg eenvoudiger en leuker. De online cursussen zijn ook hier goed te combineren met puppyadvies of training voor het hele gezin thuis.

De trainingsmethode
De trainingsmethode die ik gebruik is diervriendelijk, zonder dwang en gebaseerd op de meest recente inzichten in hondengedrag. Stapsgewijze training van je hond tot heerlijke huishond en fijne hondenkameraad. Ieder op zijn eigen niveau.

tv met beeld van online puppycursus over 'de bench'

Online cursusprogramma