Online Puppycoach

Heb je een vraag over het gedrag van je pup, ondanks alle training en adviezen in de les? Boek dan een online afspraak met Puppycoach Janette Haring. Samen spreken we de situatie door en kijken wat er nodig is voor jouw hond in jouw gezin.

Tijdens het adviesgesprek zet ik je op het goede spoor. Daarna kan je weer zelfstandig verder met de online Puppy Welkom cursussen. De kosten zijn € 40 voor een half uur; ik stuur je een tikkie vooraf.

Klik op de knop om een afspraak te maken. Geef kort aan wat je vraag is.

Janette is in het bos voor een jachttraining met haar hond Hazel

Trainer Janette Haring

Een leven zonder hond kan ik me niet meer voorstellen. Ik ben Janette Haring en heb met mijn jarenlange ervaring al heel veel eigenaren kunnen helpen bij het opvoeden en trainen van hun hond.

Het begon allemaal met Bijke, mijn Friese Stabij. Met haar heb ik de hondenwereld ontdekt; basistraining, puppy perikelen, de jachtsport, behendigheid, praktijkspeuren, breitensport, activiteiten organiseren voor de vereniging, lesgeven op de basisschool, en nog veel meer. Bijke was echt een verrijking in mijn leven.rnrnHet leren over gedrag vind ik geweldig. Dan kan je pas écht van je hond genieten. Ruimte geven waar het kan, luisteren als het nodig is, maar vooral samen-werken. Daar geniet ik enorm van. Mijn doel is om jou ook te helpen waar dat nodig is, zodat ook jouw hond een fijn hondenleven heeft. Fysiek en mentaal in balans, en dan natuurlijk genieten van elkaar.

janette bijke caia