Online Puppycoach

Heb je een vraag over het gedrag van je pup, ondanks alle training en adviezen in de les? Boek dan een online afspraak met Puppycoach Janette Haring. Samen spreken we de situatie door en kijken wat er nodig is voor jouw hond in jouw gezin.

Je kan natuurlijk ook eerst de online cursus Puppy Welkom Opvoeding boeken. Daarin vind je al heel veel advies over bijvoorbeeld bijtgedrag, zindelijkheid, leren alleen-thuis-te-zijn, benchtraining.

Wil je toch een 1-op-1 gesprek met mij voor advies op maat, boek dan de online Puppycoach. De kosten zijn € 40 voor een half uur; ik stuur je een tikkie vooraf. Het advies is gratis voor eigenaren die al een Puppy Welkom cursus hebben aangeschaft.

Klik op de knop om een afspraak te maken. Geef kort aan wat je vraag is. Een filmpje meesturen is fijn.

trainer janette houdt een blonde labradoodle pup in haar armen en lacht erbij

De puppycoach is er voor het hele gezin.

Ik hoop je snel te ontmoeten.
Leuk om samen je hond te trainen,
je kennis over hondengedrag te vergroten
en jou en de kinderen te helpen waar nodig.

Ik heb er nu al zin in!

Trainer Janette Haring

Een leven zonder hond kan ik me niet meer voorstellen. Ik ben Janette Haring en heb met mijn jarenlange ervaring al heel veel eigenaren kunnen helpen bij het opvoeden en trainen van hun hond.

Het begon allemaal met Bijke, mijn Friese Stabij. Met haar heb ik de hondenwereld ontdekt; basistraining, puppy perikelen, de jachtsport, behendigheid, praktijkspeuren, breitensport, activiteiten organiseren voor de vereniging, lesgeven op de basisschool, en nog veel meer. Bijke was echt een verrijking in mijn leven. Het leren over gedrag vind ik geweldig. Dan kan je pas écht van je hond genieten. Ruimte geven waar het kan, luisteren als het nodig is, maar vooral samen-werken. Daar geniet ik enorm van. Mijn doel is om jou ook te helpen waar dat nodig is, zodat ook jouw hond een fijn hondenleven heeft. Fysiek en mentaal in balans, en dan natuurlijk genieten van elkaar.

janette bijke caia