testimonial Imar

Dag Janette,
Bij deze wil ik je nog heel hartelijk bedanken voor je geduld, uitleg en goeie tips! Ik vond het moeilijk om op een goede manier om te gaan met hun geblaf en had veel twijfels of ik het allemaal wel goed aanpakte met die twee donderstenen. Jouw benadering en advies heeft me vooral erg gerustgesteld. We hebben inmiddels folie op de ramen geplakt zodat de luxaflex lekker open kunnen blijven voor het licht en de honden toch niets kunnen zien. Het helpt wel iets, vooral als ze een beetje zijn uitgeraasd. Ze horen natuurlijk toch nog van alles.

Verder heb ik een benchje voor Imar gekocht. Vanmiddag heeft hij daar al een half uurtje heerlijk liggen kluiven met het deurtje dicht en ons in de buurt! Het is zo’n knappe gozer! ? We hebben een hersenwerkspel gedaan, maar om te beginnen meer een neus-spel (een doos met krantenproppen en kleine snoepjes erin gestrooid). Dat ze op elkaar moesten wachten was nog het belangrijkste nu.

We hebben ook al heel wat tijd naar auto’s gekeken langs de weg, dat gaat steeds beter. En hij heeft spontaan kinderen gedag gezegd (heel anders dan Prisha, die moet ik ook nog steeds laten wennen aan kinderen). En nog veel meer. Kortom, we zijn er maar druk mee, maar ik vind het in ieder geval weer leuk!! Dus nogmaals dank! Wie weet zien of spreken we elkaar nog eens. Dat zou ik erg leuk vinden!

Hartelijke groet,
Agnes

Referentie van Agnes en honden Imar + Prisha (Gedragstherapie voor Honden)