testimonial Finn

Het duizelt mij, zelfs na een week nog. Wat heeft Janette gezegd? Wat moest ik niet vergeten? Gelukkig heeft ze tijdens de privéles alles opgeschreven, waarschijnlijk is ze mensen als ik gewend. Die denken dat ze alles wel onthouden, maar dan vervolgens, door de intensiteit van de les, van alles weer vergeten. Binnen een dag had ik een mail met daarin alles waar we het over gehad hebben. Heel fijn!

Ik heb met onze Finn een privéles bij Janette Haring van dogNL gevolgd. Vooral omdat Finn mijn/onze eerste hond is, ik een langdurige goede relatie wil en ik tegenstrijdige geluiden hoor bij derden. Wat is nu goed? Wat kan ik verbeteren? Waar loop ik tegen aan? Ben ik dat, of begeleid ik Finn niet goed?

Vooraf hebben we telefonisch gesproken en op basis van dat gesprek kreeg ik ruim van te voren een mail met daarin een uitgewerkte lesvoorstel. Misschien is het overbodig te zeggen, maar de 2 en een half uur was te kort.
We hebben een geweldige ochtend gehad. Finn was op momenten niet wat hem overkwam. Hij heeft af en toe flink moeten nadenken. Nu is het aan mij om de handreikingen om te zetten in ons dagelijks bestaan. Dank je wel, Janette! We’ll be back.

Referentie van Tess en hond Finn (Gedragstherapie en Informatie Hondentaal)