Training & Fun

Met praktische oefeningen en advies over gedrag bouw je aan een fijne relatie met je hond. Basis is vertrouwen en wederzijds respect. Tijdens het opgroeien van je hond lopen opvoeding en training door elkaar. Het Puppy Welkom programma is er voor nieuwe pups en Basistraining of Hierkomen-op-fluit voor oudere honden. Elke training bouw ik stapsgewijs op zodat je hond altijd succes heeft. Boek ook de digitale cursus over de Hondentaal om je hond beter te begrijpen. Zo hebben jij en je hond plezier in het verder opbouwen van je relatie. Training is fun voor allebei!

Trainingsmethode
De trainingsmethode die ik gebruik is diervriendelijk, zonder dwang en gebaseerd op de meest recente inzichten in hondengedrag. Stapsgewijze training van je hond tot heerlijke huishond en fijne hondenkameraad. Ieder op zijn eigen niveau.

Training fysiek en online
Alle basisoefeningen en tips over de opvoeding van je hond kan je boeken privé thuis samen met mij of in combinatie met de online video’s. Handig om de tips en oefeningen nog eens te kunnen bekijken. Met oudere pups, pubers en volwassen honden kan je ook 1-op-1 trainen op het (omheinde) hondenveld.

Scrol naar beneden voor de training naar je wens: privé thuis, op het hondenveld of digitaal online.

*All training can be done in both Dutch and English.

pup in fietsmandje op weg naar de training

Cursusprogramma privé

Cursusprogramma 1-op-1 op het trainingsveld

dogNL Online cursussen

dogNL Online courses, English