Puppy Welkom

Puppy Welkom voor een goede start met je pup. Het programma bestaat uit 3 onderdelen: Voorbereiding, Opvoeding en Training. Mijn doel is dat eigenaar en hond een relatie opbouwen met wederzijds respect en vertrouwen, en vooral met veel plezier samen. Leer je hond de basiscues en geef hem ruimte om de wereld om hem heen te leren kennen. Begrens hem of geef juist steun waar nodig. Ik geef je tips en advies over gedrag en natuurlijk praktische oefeningen.

Trainingsmethode
De trainingsmethode die ik gebruik is diervriendelijk, zonder dwang en gebaseerd op de meest recente inzichten in hondengedrag. Stapsgewijze training van je hond tot heerlijke huishond en fijne hondenkameraad. Ieder op zijn eigen tempo.

Kinderen
Puppy Welkom *Online is geschikt voor het hele gezin. Op elk gewenst moment kan je de digitale cursus samen bekijken. Vaak doet een kind de oefening op video voor, super leuk om te zien. Voor elke pup in elk gezin lopen opvoeding en training door elkaar. Door je kind(eren) te betrekken hierin geef je niet alleen je hond maar ook je kind(eren) een goede basis. Zo voorkom je later probleemgedrag.

Scrol naar beneden voor de cursus naar je wens. Een combinatie is mogelijk. Puppy Welkom Totaalpakket is een combinatie van puppy coach thuis, 1-op-1 training op het veld en digitale cursus PW Training.

*All training can be done in both Dutch and English.

jonge pup op de arm van zijn eigenaar

Puppy Welkom combinaties

Puppy Welkom thuis

Puppy Welkom *Online

Puppy Welcome *Online, English